Tilmeld dig
Kom og se skolen!
Åbent hus - 14. oktober

Maden på Den Rytmiske Højskole
Mad er noget der forbinder os!
Køkkenet på den Rytmiske Højskole er et sted, hvor vi laver rigtig meget mad, og hvor vi hygger os med at gøre det. Vi er en gruppe passionerede madfaglige, som sætter en ære i at servere spændende og lækker mad, som er appellerende til Højskoleelever.
Vi er meget bevidste om vores aftryk i verden, og gør hvad vi kan for at tilgodese vores miljø og sundhed.
Maden er i høj grad plantebaseret og vi har fokus på lokale råvarer. Når vi bruger animalske produkter, vælger vi så vidt muligt noget, som er produceret med omtanke.
Køkkenet er en maskine som skal køre, og den skal køre hver dag. Trods travlheden, prioriterer vi at have elever med i processerne omkring måltiderne, og vi gør meget for at få elevernes ønsker bagt ind i menuplanen. Vi tror på, at involvering og det at vi kan dele vores passion, betyder noget for elevernes forhold til den mad de spiser, her og for fremtiden.
Mad forbinder os alle – så velkommen i køkkenet!

Maden på Den Rytmiske Højskole
Vi ønsker at maden sætter en god ramme for samlivet på højskolen, og har det nære i fokus. Nærhed i forhold til råvarer og produktion, nærhed i forholdet mellem de mennesker der mødes om maden.
Vi har lokale producenter helt tæt på, og vi forsøger altid at finde sunde og bæredygtige råvarer og produktionsmetoder.
Vi arbejder sammen med:
Ingerøen
Søren Viuf
Hørkram
Lær os endnu bedre at kende