Power For The Pro
Der skal ikke herske tvivl om, at det vil være på sin plads at skåle i vin med skum og bobler, når 12-slaget byder 2021 velkommen, og vi lægger 2020 bag os.
Men hvorfor vente til midnat? Herfra skal der lyde en opfordring til også at lade de mousserende vine være med under middagen. De er glimrende ledsagere til alt fra snacks, grønt, fisk, skaldyr og fjerkræ til oste, når blot man finder den rigtige type og stil. Her er det især værd at være opmærksom på, i hvor høj grad vinen er præget af de toner af gær, kiks, surdej, toast, rugbrød og popcorn, som opstår, hvis vinen har ligget en tid på flaske med de døde gærceller efter den andengæring, som har skabt boblerne.
Det er obligatorisk for eksempelvis champagne, cava og crémant-vine, som dominerer testen, men da den tid, som vinen ligger med gærresterne, kan variere fra 9 måneder til mange år, er intensiteten i dette såkaldte autolysepræg forskelligt. Som tommelfingerregel er det ret fremtrædende i champagne, lidt mindre i cava og mindst i crémant, men der er bestemt undtagelser. Det er også vigtigt at være opmærksom på sødmegraden.

Specs
Up to 18 cores
Turbo Boost up to 4.5GHz
ATI Radeon Pro Vega
400 GB/s memory bandwidth

Performance

3x Faster
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam vitae ex et risus imperdiet ultrices. Integer gravida velit lectus. Donec viverra erat quis nunc aliquam, vel sodales libero vestibulum.
Processor Overclocking
90%
Graphic
93%
Memory bandwidth
97%
Available on August, 18 2019
