Skip to content

Sommerkurser

Sommerkurserne 2024

Blæser- Og Slagtøjsmusikkursus 

30. juni – 6. juli 2024

Kurset er for alle, der har lyst til at spille i et stort harmoniorkester/Concert Band. Der vil både være instrumental- og sammenspilinstruktion for træ – og messingblæsere samt slagtøjsspillere.

Den Musikalske Familie (VENTELISTE)

14. juli – 20. juli 2024

Det årlige inspirerende familiekursus med bl.a. tegne/maleværksted, musikalsk legestue, sammenspil og masser af sjove fællesaktiviteter. 

Rytmisk Sommer 1 

21. juli – 27. juli 2024

Uge 1 af det traditionsrige stævne med rytmisk kor, sammenspil, musikproduktion, og sangskrivning i inspirerende form. I år inviterer vi indenfor til 8 dage med fordybelse, fællesskab og selvfølgelig en masse musik. Du får mulighed for at udfordre dig selv musisk såvel som menneskeligt, hvad enten du vælger at fordybe dig i rytmisk kor, sangskrivning, sammenspil eller musikproduktion.

Rytmisk Sommer 2 

 28. juli – 3. august 2024

Uge 2 af det traditionsrige stævne med sammenspil, sammenspil, musikproduktion, og sangskrivning i inspirerende form. I år inviterer vi indenfor til 8 dage med fordybelse, fællesskab og selvfølgelig en masse musik. Du får mulighed for at udfordre dig selv musisk såvel som menneskeligt, hvad enten du vælger at fordybe dig i rytmisk kor, sangskrivning, sammenspil eller musikproduktion.

Rytmisk Sommer 3

 21. juli – 3. august – 14-Dages Kursus

Begge uger af det traditionsrige stævne med sammenspil, lydteknik, sang og sangskrivning i inspirerende form. I år inviterer vi indenfor til 2 uger med sangskrivning, fordybelse, fællesskab og selvfølgelig en masse musik. Du får mulighed for at udfordre dig selv musisk såvel som menneskeligt, hvad enten du vælger at fordybe dig i Sangskrivning, sammenspil eller Produktion.

“Nok den bedste ferie nogensinde

–  Flere sommerkursister…

Om sommerkurserne på DRH

Odsherred om sommeren er fantastisk. Kombiner det med kurser som samler mennesker med samme interesser på et inspirerende sted med fantastiske faciliteter – så har du opskriften på en god sommer.

Velkommen til!

Nedenfor lidt information om området og skolen. Der er meget mere at læse på resten af hjemmesiden.

Hvis du vil læse mere om de enkelte sommerkurser – og melde dig til – skal du klikke på det enkelte kursus.

FACILITETER

Vi har 2 store studier med indspilningsrum samt 4 lidt mindre. Derudover er alle vore godt 25 Macs sat op så du kan producere musik, lave grafik og video mv.
Vi har 4 veludstyrede øvelokaler, og når der er press på bruger vi også koncertsalen og caféen.
I koncertsalen er der masser af PA, digitalmixer, Steinway, “biograf” mv.
Der er desuden 3 meget store øvebokse, 3 trommebokse, og en del andre øvemuligheder.
Pianolab giver mulighed for at nørde brugsklaver – også når man er mange. DataLab er et af mange muligheder for at producere musik, eller lave grafik/video. Her er der keys, Ableton live med pads, logic osv.

SKOLENS OMRÅDE

Som i en lille landsby er husene placeret i en hestesko, op mod spisesal og skole.
I “haven” er der skov, frugtlund, bålpladser, økosauna, halmballehus, tennis- og fodboldbane. Den kæmpe udendørs scene har også træningsfacilliteter, og der er mulighed for at overnatte i vore shelters, eller lege på teambuildingbanen.

HUSENE

Du bor i et af 8 huse og værelser fordeles af kursusleder. På nogle kurser kan man desuden have telt eller campingvogn med. 

 

SKOV & STRAND
OMKRING SKOLEN

Der er ret lækkert rundt omkring os. Vi har skov og strand tæt på, og Odsherred er kendt for sit fantastiske lys.
Vi har selvfølgelig flere solskinstimer end andre steder i Danmark, og i det hele taget er her rart.

Tilmelding og praktisk

Tilmelding åbner i slutningen af januar ell. begyndelsen af februar.

Tilmelding sker i bunden af siden for det enkelte kursus.

Kontakt os – eller bedre endnu: Kom og besøg os

PDF-FILER 

Der findes mere information på de enkelte kursers sider.