Skip to content

Vi søger pedel 

 Til skøn og livlig højskole

Vi søger pedel til vores lille team på Den Rytmiske Højskole

På en højskole med knap 100 elever, sommerkursister og en række forskellige bygninger er der nok at lave. Derfor søger vi en pedel med erfaring, stærk faglighed og masser af gåpåmod og humør. Vi laver højskole for især unge mennesker hvert forår og efterår, mens vi om sommeren lægger huse til en række ugekurser med deltagere i alle aldre. Vores kompetente pedelteam står for at vedligeholde bygninger, inventar og lignende ligesom der også løbende er en række andre opgaver i forbindelse med højskolelivet. Det er vigtigt, at du ønsker at være en del af en livlig og udviklende arbejdsplads, hvor der er flere faggrupper, der dagligt skaber højskolens liv, ligesom du som pedel også vil komme til at omgås de unge og hjælpe med deres udfordringer – eller ligge ører til en snak om livet.

Vi vægter hjemlighed højt på højskolen, og selvom jobbet i udgangspunktet er med almindelige arbejdstider, så vil der også være arrangementer og andet i løbet af året, hvor der vil være brug for weekend- eller aftenarbejde. Dertil er der nogle sociale arrangementer, fester og lignende, som vi også deltager i

Det er vigtigt, at du i opgaveløsningen er tydelig og tager fra. Og vi vægter også en pedel, der kan fungere selvstændigt, men under den præmis, at højskolen naturligvis bygger på, at det er noget, vi skaber sammen. Således har eleverne også rengøringstjanser, alle tages med på råd i pædagogiske forhold ligesom lærere og pedeller fx også gerne sparrer om løsninger af små eller store projekter.

Vi har en munter og positiv tilgang til arbejdet og højskolen – og vi håber, du har det samme.

Vi ønsker du:

 • har en håndværksmæssig baggrund eller lignende
 • har kendskab til at arbejde med eller omkring unge mennesker
 • vil deltage aktivt og levende i vores arbejdsfællesskab
 • kan se og ordne opgaver på egen hånd
 • indgår positivt og naturligt i mindre teams
 • både kan svinge en malerpensel, hjælpe med et stoppet toilet og være med til at planlægge nyt byggeri på højskolens område

Vi tilbyder:

 • en ubegrænset fuldtidsstilling med gode udviklingsmuligheder
 • en arbejdsplads med højt til loftet
 • sjove og inspirerende opgaver – blandet rutineprægede opgaver, vedligehold og så videre
 • en hverdag fyldt med liv – og (i ny og næ) sang
 • indflydelse på opgaver og løsninger

 

Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte pedel-leder Kim Pedersen på 2042 2563.

Ansøgningsfrist d. 16. februar. Vi holder løbende samtaler og forbeholder os retten til at afkorte processen, hvis den rette person dukker op, så skynd dig at sende din ansøgning til mrh@drh.dk.

Ønskes besat fra 1. april 2023.

 

Blandede billeder

Herunder et par billeder fra højskolen. Se meget mere på SoMe.