Skip to content

Turne efterår 2020 
streaming lørdag 28. nov

Vi spiller LIVE til hele danmark på lørdag! Vi sender direkte fra  facebook.com/DenRytmiske/live fra klokken 14

På Eventet ONLINE KONCERT  læse meget mere om projektet.

Nedenfor kan du læse mere om skolen, og nederst på siden vil du kunne høre musikken i højere kvalitet

Musikhøjskolen

Den Rytmiske er en højskole med stærkt fokus på rytmisk musik,  

Gamle elever siger generelt at de har fået personlig udvikling, stærke fællesskaber og værdifulde musikalske netværk med fra deres ophold.
 

ER DU KOMMENDE ELEV?

Hvis du har lidenskab for at skrive, spille, producere og/eller promovere musik, lyst til mennesker og gerne vil udfordre dig selv og dine drømme – så tror vi, at du vil have det godt hos os. 

Når du bor på skolen er du i en rar åben verden, hvor modsætninger kan mødes og lære af hinanden. Der er nok at gøre, og der er masser at spille med. 6 studier, 4+3 øvelokaler og 3 trommebokse mv, er ligesom resten af skolen altid åbne. Hvis du hellere vil spille i koncertsalen på Michel Camilos gamle flygel kan du også det. Nedenfor kan du læse om faciliteterne, husene, skoven, stranden, værelserne, økosaunaen, frugthaven, halmballehuset, kunsthuset, ølbrygningen …. og meget mere.

“Summen af mit højskoleophold er intens selverkendelse, masser af gode projekter, gjort i kærlighed til det man gerne vil sammen med andre. Det kan man godt savne rigtig meget når man “kommer ud igen

–  Lærke – nu studerende på RMC/music management

FACILITETER

Vi har 2 store studier med indspilningsrum samt 4 lidt mindre. Derudover er alle vore godt 25 Macs sat op så du kan producere musik, lave grafik og video mv.
Vi har 4 veludstyrede øvelokaler, og når der er press på bruger vi også koncertsalen og caféen.
I koncertsalen er der masser af PA, digitalmixer, Steinway, “biograf” mv.
Der er desuden 3 meget store øvebokse, 3 trommebokse, og en del andre øvemuligheder.
Pianolab giver mulighed for at nørde brugsklaver – også når man er mange. DataLab er et af mange muligheder for at producere musik, eller lave grafik/video. Her er der keys, Ableton live med pads, logic osv.

Ny hjemmeside

Kan man kalde det en facilitet? Ihvertfald er den nye side lige kommet op. Den er testet, men der er mere end 5 udgaver til forskellige devices… Skriv meget gerne hvis der er noget du synes ser mærkeligt ud – også selvom det ser ud som om det er meningen…

SKOLENS OMRÅDE

Som i en lille landsby er husene placeret i en hestesko, op mod spisesal og skole.
I “haven” er der skov, frugtlund, bålpladser, økosauna, halmballehus, tennis- og fodboldbane. Den kæmpe udendørs scene har også træningsfacilliteter, og der er mulighed for at overnatte i vore shelters, eller lege på teambuildingbanen.

HUSENE

Du bor i et af 8 huse sammen med 10-12 andre. Det er jeres, og sammen med jeres huslærer finder I ud af hvordan I vil leve.
De fleste huse vælger at have ro efter klokken 23, men cafeen (og skolen) er altid åben.

Praktisk, kalender og sommerkurser

Klik på praktisk for at finde alt om hvad et ophold koster, hvad der sker osv. På siden sommerkurser finder du alle sommerkurserne.

Mange praktiske oplysninger vil være foldere der kan downloades.

Kom og besøg os