Skip to content

 

Velkommen til foråret 2025 på Den Rytmiske Højskole

Her kan du læse om det særlige vi har planlagt for f25:

Forårssemestrene på Den Rytmiske Højskole er lidt længere end efterårene, så der er lidt mere tid i studierne, på fagene og sammen med hinanden. 

Derudover er der er der nogle få ting som udelukkende sker om foråret. 

Turné og Den Rytmiske Festival

Turné-forløbet er et højdepunkt for alle elevhold, og noget som er helt unikt på Den Rytmiske Højskole. I 4 uger brydes skemaet helt op, alle eleverne blandes på tværs af linjefag i grupper på 18-22, og sammen skal I udvikle og producere en stor koncert. Arbejdet med at skrive sange, producere beats, øve op, træne performance og stage-presence, og alt det andet tager 3 uger. Og i den fjerde uge tager vi på turné rundt i landet. Hver turné-gruppe spiller 6-7 koncerter i løbet af en uge. Vi spiller både på andre højskoler, musik-efterskoler, gymnasier etc., men tit arrangerer turnélærerne også koncerter på mere specielle steder. Måske skal man spille i et fængsel, eller i et asylcenter, på et plejehjem. Glæd dig til at blive udfordret.

Når turnéerne er forbi, skal I spille koncert én sidste gang efter I er kommet hjem. På forårssemesteret spiller turnégrupperne afslutningskoncert på den store scene på Den Rytmiske Højskole til festivalen. Festivalen på højskolen ligger sammen med GammelElevWeekend, så der kommer rigtig mange tidligere elever. Derudover kan alle elever invitere familie og venner til at komme og høre alle koncerterne. Det bliver en kæmpe fest!

Du kan invitere venner og familie til at se dig give den gas på skolens store udendørsscene. 

Odsherred Folkemøde

I junimåned afholdes Odsherred Folkemøde på Den Rytmiske Højskole. Højskolen og alle elever er involverede i at gøre det til en vellykket dag. Det kommer en masse nationale og lokale organisationer, græsrodsbevægelser, kunstnere, politikere og virksomheder som gerne vil diskutere, visefrem eller dele deres budskab. 
Den Rytmiske Højskole optræder både på den store scene, og har sit helt eget telt hvor lærere og elever i fællesskab finder ud af hvad der skal foregå. Måske er der debatter, måske er der koncerter, måske skal der skrives flere ”Sange om odsinge”. 
Glæd dig til Folkemødet. 

Koncerter, højskoleaftener og workshops

Vi er i fuld gang med at booke koncerter og musikalske foredrag til foråret 2025

Vi opdaterer siden her, når vi får aftaler i kalenderen. Men følg vores instagram, så er det nemt at følge med og glæde sig. 

Læs videre om skolen og fagene

Blandede billeder

Herunder et par billeder fra højskolen. Se meget mere på SoMe.