Skip to content

Familiekursus

Den musikalske familie

Sommerhøjskole for hele familien

Den musikalske familie 2024

Vi glæder os til, at byde dig velkommen på Den Rytmiske Højskoles familiekursus.

Et kort højskolekursus er et intenst forløb med mulighed for faglig indsigt, samvær og inspiration, der kan holde i lang tid. Højskolen har nogle fantastiske rammer, som vi glæder os til at du kan være med til at fylde ud.

Vi har valgt at kalde vores familiekursus for “Den musikalske familie” fordi de gennemgående temaer er “det musiske”. Kreativitet og livsglæde er den røde tråd både i og udenfor undervisningen. Flere af aktiviteterne er vi fælles om – både børn og voksne – og i workshopsne er der indholdsrige tilbud til alle; rytmikværksted for de små, musik og leg for mellemgruppen samt »multikreaholdet«.

For de voksne, og de største børn vil der være mulighed for; sammenspil,  ungdomsband, kor, multikreaholdet og sangskrivning.

Det bliver nogle herlige højskoledage fyldt med energi og nærvær. Et højskolekursus er nemlig mere end blot faglig undervisning. Man bor sammen på højskolen hele ugen, og er derfor sammen både i og udenfor timerne. Man møder nye mennesker og der opstår forhåbentligt nye fællesskaber og venskaber, som rækker længere end højskolekurset.

Der vil blive arrangeret en række fællesaktiviteter som f.eks. bål, fodbold, rundbold, koncerter, foredrag m.m. De fleste af højskolens faglokaler vil være åbne også udenfor undervisningstiden.

Vi glæder os til at se dig til sommer!

Praktiske oplysninger 2024

Tidspunkt

Kurset starter søndag den 14. juli og varer til lørdag den 20. juli (uge 29). Der er ankomst søndag mellem klokken 14.00 og 16.00, og afrejse igen lørdag formiddag.

Indlogering

Som udgangspunkt indlogeres alle deltagere på værelser i ét af skolens kursisthuse. Det er muligt at få en ekstra opredning på værelset, fx til 1 voksen og 2 børn eller 2 voksne og 2 børn. Husene rummer tre badeværelser, opholdsstue, thekøkken samt vaskemaskine. Der udleveres et sæt sengetøj med håndklæde pr. deltager.

Beliggenhed

Den Rytmiske Højskole ligger ved Vig i Odsherred – mellem Nykøbing Sj. og Holbæk – og er centralt placeret uanset hvor i landet du kommer fra.

IMG_5341
SSM08797

Rygepolitik

Der må kun ryges i det anviste rygeområde.

Udstyr

Skolen råder over det meste af det udstyr der skal bruges i undervisningen. Dog er man meget velkommen til at medbringe egne instrumenter. Kontakt os for at høre nærmere, hvis du er i tvivl.

Alder

Kurset er for børn fra 3 år.

 

Pris

Den angivne pris dækker ophold, undervisning samt kost og logi.

  • Voksen: 5.200 kr.
  • Unge 13 – 17½ år: 3.100 kr.
  • Børn 3 -12 år: 2.600 kr. 

Tilmelding

Når tilmeldingen åbner, foretages den på blanketten nederst på denne side (den bliver først synlig når tilmeldingen er åben).

I vil modtage en bekræftelse på tilmeldingen og indenfor 2 uger, vil I få svar på om I får en plads på kurset, eller I er kommet på ventelisten. Holdet sammensættes bl.a. med hensyn til fordelingen på de forskellige workshops, og derfor kan vi desværre ikke tilbyde plads til alle.

Tilmeldingen er endeligt gældende, når vi har modtaget første rate, som udgør 1.000 kr. pr. deltager. Ved afmelding efter 1. april får du ikke den første rate retur. Ved afmelding efter 1. maj får du intet retur.

Du kan tegne en afbestillingsforsikring (ved sygdom) hos Europæiske på 7 % af prisen. Se mere på deres hjemmeside, www.europaeiske.dk/privat/afbestillingsforsikring/afbestillingsforsikring/ (forsikringen skal købes før eller samtidigt med betaling af første rate).

Skriv til den@rytmiske.dk, hvis du har spørgsmål til din tilmelding.

IMG_2293

Workshops Klik på overskrifterne for at læse mere

TILMELDING TIL VENTELISTE -  FAMILIEKURSUS

Blandede billeder

Herunder et par billeder fra højskolen. Se meget mere på SoMe.