Skip to content

Løft dit sangskriver- og producertalent til nye højder med vores unikke sangskrivercamp for kvinder, transpersoner og ikke-binære.

2-5 juli 2023

Den Rytmiske Højskole, Jyderupvej 18, 4560 Vig 

Hos os får du en professionel og enestående oplevelse, hvor du vil blive udfordret, inspireret og støttet af flere talentfulde musikere og producere fra branchen. Vores camp er en unik mulighed for at møde ligesindede og bygge netværk, samtidig med at du arbejder på at udvikle dine færdigheder og skabe magi sammen.

Vi tilbyder et intensivt program, der inkluderer workshops, talks, feedback, co-writes og samarbejder i studiet – alt sammen i en fantastisk og kreativ atmosfære på Den Rytmiske Højskole.

Du vil blive inspireret, få feedback og møde anerkendte kunstnere som ASBJØRN, RAY og flere vil blive annonceret og du vil blive undervist og vejledt af vores erfarne facilitatorer, producere og sangskrivere Pia Christensen (Vakle) og Annelise Witek (ANNÆLIX).

Tøv ikke, tilmeld dig nu og tag springet mod din musikalske udvikling!

Sådan kommer du med
Følg linket til ansøgningsblanketten, og udfyld bla. en kort bio samt links til eksempler på din musik. Max antal: 16 deltagere.

Ansøg senest 15. juni.

Bemærk venligst, at fuld deltagelse i campens program alle dage er et krav for at blive optaget på eQ Summer Sounds.

Pris
eQ Summer Sounds støttes af FFD (Højskolernes Forening) og Tuborgfondet og prisen derfor kun 720kr inkl kost og logi alle dage

Hvornår og hvor?
Søndag d. 2 juli til onsdag d. 5 juli 2023
Adresse
Den Rytmiske Højskole
Jyderupvej 18
4560 Vig 

unnamed

Samarbejdspartnere 

all